عوارض اسپیرولینا
عوارض اسپیرولینا:
عوارض اسپیرولینا و تداخل دارویی آن، در این قسمت سعی براین داشته ایم که با معرفی اسپرولینا آگاهی در این خصوص با توجه به تحقیقات علمی و نتایج مشتریان عزیز در اختیار شما قرار دهیم:
- در صورت بروز علائم گوارشی، مصرف را با مقادیر کمتر آغاز کرده و به مرور زمان افزایش دهید.
- در دوران بارداری و شیردهی قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید.
- افراد مبتلا به بیماری فنیلکتونوری (PKU) یا بیماریهای خودایمنی باید قبل از مصرف با پزشک مشورت کنند.
افرادی که به غذاهای دریایی حساسیت دارند ممکن است به اسپیرولینا نیز حساسیت نشان دهند. برای اطمینان بیشتر، افراد دارای آلرژی باید قبل از مصرف با پزشک یا مشاور تغذیه مشورت کنند. برخی عوارض جانبی اسپیرولینا شامل حالت تهوع، بیخوابی و سردرد است، اما به طور کلی این مکمل بیخطر تلقی میشود.
تداخل دارویی:
اسپیرولینا ممکن است با داروهای سرکوبکننده سیستم ایمنی بدن مانند آدالیموماب (Humira)، آزاتیوپرین (Imuran)، سیکلوسپورین (Neoral) و دیگر داروهای مشابه تداخل داشته باشد.
چگونه اسپیرولینای با کیفیت را تشخیص دهیم؟
- بوی ملایم
- رنگ سبز تیره که نشاندهنده خاصیت آنتیاکسیدانی بالای آن است
- سایز ذرات بسیار ریز با قدرت جذب بالا در بدن
- ظاهر یکدست و بدون وجود ذرات خارجی
هر آنچه نیاز است در مورد پودر جلبک اسپیرولینا بدانید
موارد مصرف اسپیرولینا:
- تقویت سیستم ایمنی و افزایش قوای بدنی
- کمک به افرادی که دچار سوءتغذیه یا لاغری مفرط هستند
- تامین مواد مغذی در رژیمهای لاغری
- پیشگیری از بیماریهای قلبی-عروقی با کاهش کلسترول و تنظیم فشار خون
- کمک به کنترل دیابت، به ویژه دیابت نوع 2
- پیشگیری از سرطان با توجه به ظرفیت بالای آنتیاکسیدانی
- کاهش عوارض شیمیدرمانی
- تامین پروتئین، ویتامینها و مواد مغذی برای ورزشکاران
- بهبود کمخونی از طریق تولید گلبول قرمز با کمک کلروفیل و ویتامین B12
- تامین ویتامین B12 برای گیاهخواران و سالمندان
- کمک به درمان بیماریهای آلرژیک
- کاهش خستگی مزمن و استرس
- بهبود عملکرد دستگاه گوارش
- پیشگیری و کمک به درمان بیماریهای ویروسی نظیر آنفلوآنزا، ایدز، سرخجه و غیره
- دفع سموم مختلف از بدن، نظیر فلزات سنگین ناشی از آلودگی هوا و محیطهای صنعتی
- محافظت و بهبود عملکرد کبد
شرایط نگهداری:
در جای خشک و خنک، دور از نور و تابش مستقیم خورشید و دور از دسترس کودکان نگهداری شود.
روش مصرف:
بزرگسالان میتوانند روزانه 4 تا 8 گرم اسپیرولینا مصرف کنند و ورزشکاران تا 12 گرم در روز مجاز به مصرف هستند. اسپیرولینا را میتوان در هر ساعتی از روز مصرف کرد. اگر از اسپیرولینا برای کاهش وزن استفاده میکنید، یک ساعت قبل از غذا آن را مصرف کنید. برای افزایش وزن و درمان سوءتغذیه، مصرف آن یک ساعت بعد از غذا توصیه میشود.
اسپیرولینا چیست؟
اسپیرولینا نوعی جلبک سبز-آبی است که به عنوان یکی از ابتداییترین اشکال حیات بر روی کره زمین شناخته میشود. این جلبک با قدمتی حدود 1.5 میلیارد سال، به صورت معلق در آبهای شیرین رشد میکند. نام اسپیرولینا به دلیل شکل مارپیچی این جلبک انتخاب شده است. اسپیرولینا به دلیل دارا بودن طیف گستردهای از مواد مغذی و خواص کمک درمانی اثبات شده، میتواند نقش مهمی در رژیم غذایی افراد مختلف ایفا کند.
از دوران باستان، اقوام مکزیکی و آفریقایی از اسپیرولینا به عنوان غذا استفاده میکردند و در 11 سال گذشته، تولید و مصرف آن به عنوان یک مکمل غذایی در کشورهای صنعتی و پیشرفته به شدت افزایش یافته است. سازمان فضایی آمریکا (NASA) نیز سالها است که از اسپیرولینا به عنوان مکمل غذایی برای فضانوردان خود در سفرهای فضایی استفاده میکند.
با توجه به اینکه اسپیرولینا از مواد مغذی، ویتامینها و مواد معدنی متنوعی برخوردار است، میتوان آن را یک غذای ایدهآل برای حفظ سلامتی و تقویت سیستم ایمنی انسانها در سراسر جهان دانست. گونهای از اسپیرولینا که معمولاً در ساخت مکملهای غذایی مورد استفاده قرار میگیرد، اسپیرولینا پلاتنسیس است. محصولات شرکت گرین سی حاوی 100 درصد اسپیرولینا پلاتنسیس بوده و در فرآیند تولید پودر و کپسول آن هیچ ماده افزودنی به کار نرفته است.
عوارض اسپیرولینا چیست ؟
توصیه مهم هنگام خرید:
اسپیرولینا را از فروشگاهها و سایتهای معتبر خریداری کنید و از وجود سیب سلامت و پروانه بهداشتی روی برچسب محصول اطمینان حاصل کنید. بهتر است قبل از مصرف با پزشک یا مشاور تغذیه مشورت کنید. شما میتوانید قبل از خرید اسپیرولینا با مشاوران تغذیه ما نیز مشورت کنید تا از نحوه صحیح مصرف متناسب با شرایط خود آگاه شوید.
- گرین سی
- شهریور 1, 1400
- 3880 بازدید