خانه » وبلاگ

چرا باید برای تهیه ماچا از برس بامبویی (چاسن) استفاده کنیم؟ اگر تا بهحال ماچا را با قاشق، همزن برقی یا حتی بلندر آماده کردهای، حتماً متوجه شدی که بافت کف و طعمش با چیزی که در ویدیوهای ژاپنی میبینی فرق دارد. راز این تفاوت، در ابزار سنتی ژاپنی به

نحوه استفاده از ماچا یا آشپزی با ماچا گرینسی پودر ماچا گرینسی، یکی از طبیعیترین و پرخاصیتترین پودرهای گیاهی دنیاست که نهتنها طعم خاص و رنگ سبز زیبایی به نوشیدنیها و دسرها میدهد، بلکه منبعی غنی از آنتیاکسیدان، کلروفیل و انرژی طبیعی است. ماچا برخلاف چای سبز معمولی، از پودر

۴ پیش غذا معروف با اسپیرولینا و مورینگا ۴ پیش غذا معروف با اسپیرولینا و مورینگا، یکی از بهترین روشها برای اضافه کردن سوپرفودهای اسپیرولینا و مورینگا به رژیم غذایی روزانه، تهیه انواع سالادها و پیشغذاهای سالم است. این ترکیبها علاوه بر طعم خوشایند، سرشار از ویتامینها، پروتئینهای گیاهی و

۴ اسموتی معروف با اسپیرولینا و مورینگا وقتی صحبت از نوشیدنیهای سالم و انرژیزا میشود، ۴ اسموتی معروف با اسپیرولینا و مورینگا همیشه در صدر انتخابها قرار دارند. این دو سوپرفود قدرتمند به دلیل داشتن پروتئین گیاهی، ویتامینها و آنتیاکسیدانهای فراوان، پایهای عالی برای تهیه اسموتیهای لاغری، انرژیبخش و سمزدا