توپک انرژی اسپیرولینا

spirulina-energy-balls - توپک انرژی اسپیرولینا

طرز تهیه توپَک انرژی‌زا

توپک انرژی یک میان‌وعده سالم و مقویه، که می‌تونید از اون به عنوان یک میان‌وعده عالی برای مدرسه بچه‌ها یا محل کار خودتون استفاده کنید. همچنین می‌تونه یک منبع انرژی خوب برای بعد از ورزش و روزهایی باشه که برای طولانی مدت بیرون از منزل هستید. چون با وجود اینکه وزن و حجم کمی داره اما کالری و فیبر زیادش شما رو برای طولانی مدت سیر نگه میداره. جلبک اسپیرولینا پروتئین و ویتامین بالایی داره، برای همین یک گزینه بسیار مناسب تو رژیم غذایی کودکان، گیاهخوارا و وگانها و ورزشکارها قرار بگیره و مواد مغذی مورد نیاز بدنشون رو تامین کنه.

وجود انواع مغز‌ها و عسل در کنار جو دوسر پرک باعث شده تا این شیرینی یه منبع عالی از امگا۳ و ویتامین‌هایی مثل ویتامین A، B، E وهمچنین مواد معدنی مثل پتاسیم، منیزیم و آهن باشه.

این شیرینی مخصوصا برای بچه‌هایی که عسل و آجیل رو به تنهایی نمی‌خورن می‌تونه یه گزینه‌ی عالی باشه تا با ترکیب این دو، یه شیرینی دوست داشتنی براشون درست کنید.

توپک انرژی انواع مختلفی داره که یک مدل اون رو با هم یاد می‌گیریم.

 

توپک با اسپیرولینا

مواد لازم برای درست کردن توپَک

  • یک پیمانه جودوسر پرک
  • یک پیمانه عسل
  • ۲ قاشق غذاخوری مغز گردو
  • ۲ قاشق غذاخوری مغز بادام
  • ۲ قاشق غذاخوری مغز فندق
  • کنجد یا بادام زمینی به مقدار لازم
  • یک دوم قاشق چای‌خوری پودر دارچین
  • 1 قاشق غذا خوری پودر اسپیرولینا سبز
  • یک دوم قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل

 

مراحل طرز تهیه توپک انرژی زا

  1. خرد کردن مغزها: گردو، بادام و فندق را به‌صورت درشت خرد کنید (نه پودر).

  2. مخلوط کردن مواد خشک: جودوسر، پودر دارچین، پودر زنجبیل و پودر اسپیرولینا را در یک کاسه‌ی بزرگ با هم الک کنید.

  3. اضافه کردن عسل و آجیل: عسل و مغزهای خردشده را به مواد خشک اضافه کرده و با قاشق یا دست تمیز، کاملاً مخلوط کنید تا خمیر یکنواختی ایجاد شود.

  4. استراحت در یخچال: کاسه را برای حدود ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مواد کمی سفت شوند و قالب‌پذیری بهتری پیدا کنند.

  5. قالب‌گیری توپک‌ها: پس از بیرون آوردن، به اندازه‌ی یک گردو از مخلوط بردارید و با دست به شکل گلوله فرم دهید.

  6. پوشش نهایی: توپک‌ها را در کنجد یا بادام‌زمینی خردشده بغلتانید تا سطح آن‌ها پوشیده شود.

  7. چیدمان و سرو: توپک‌ها را در ظرف سرو بچینید و در صورت تمایل بلافاصله نوش جان کنید.

به همین راحتی توپک شما حاضره!! برای مشاهده سایر مطالب در مورد آشپزی با سوپرفودها کلیک کنید.

توپک انرژی زا با اسپیرولینا

 

چند نکته مهم به هنگام درست کردن توپک انرژی

  • نگهداری: برای نگهداری طولانی‌تر، توپک‌ها را در ظرف دربسته داخل یخچال قرار دهید.

  • تنوع مغزها: می‌توانید هر نوع مغز دلخواه (بادام هندی، پسته، فندق) یا حتی میوه خشک ریزشده (کشمش، زردآلو) اضافه کنید.

  • افزایش شیرینی: در صورت تمایل به طعم شیرین‌تر، مقدار عسل را کمی افزایش دهید.

  • جایگزینی ادویه: برای طعم‌های متنوع می‌توانید از پودر هل، گل‌محمدی یا وانیل استفاده کنید تا طعم اسپیرولینا را ملایم‌تر کنید.

  • مواد جایگزین: خرما، کره‌ی بادام‌زمینی یا شیره‌ی توت‌فرنگی هم گزینه‌های خوبی برای غلظت بیشتر و طعم متفاوت‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا...

این سایت توسط ریکپچا و گوگل محافظت می شود سیاست حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

درحال بارگذاری ...
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!