
بستنی سنتی نقش پُر رنگی تو خاطرات بستنی خوردن ما ایرانیا داره و تقریباً پُر فروشترین بستنی تو کشورمونه. در یک عصر گرم تابستانی هیچ چیز مانند یک بستی بستنی خوش طعم حال ما را خوش نمی کنه. در این پست مواد لازم و طرز تهیه یک بستنی مقوی با ویژگی سوپرآنتی اکسیدان رو به شما آموزش می دهیم تا اگر دوست داشتید طعم بستنی خانگی که خودتان تهیه کرده اید را بچشید.
کالری هر کاسهیِ ۲۰۰ گرمی حدود ۶۰۰ درمیاد.
مواد موردنیاز
۱ بسته خامهی صبحانه
۱ لیتر شیر
۲۵۰ گرم شکر
۱ قاشق غذاخوری پودر ثعلب
1 قاشق مرباخوری پودر اسپیرولینای آبی
۴ قاشق غذاخوری گلاب
پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه
- خامه رو روی یه عدد کیسهی فریزر بریزید و با پشت قاشق یا لیسک پخش کنید تا ضخامتش کم بشه.
- کیسهی خامهای رو با بشقاب زیرش، داخل فریزر بذارید تا یخ ببنده.
- داخل قابلمه، شیر رو بریزید و روی شعله قرار بدهید تا به جوش بیاد.
- همینطور که شیر در حال حرارت دیدنه، نصف شکر (۱۲۵ گرم) رو بهش اضافه و ترکیب کنید.
- نصف باقیموندهی شکر (۱۲۵ گرم دیگه) رو با پودر ثعلب حسابی هم بزنید تا کامل مخلوط بشن و پودر ثعلب حالت گولهای پیدا نکنه.
- شیر که به نقطهی جوش رسید، قابلمه رو از روی حرارت بردارید. ترکیب شکر و ثعلب رو کمکم بریزید و مرتب هم بزنید تا خنک شه.
- خوب که خنک شد، گلاب و پودر اسپیرولینای آبی رو بریزید و ترکیب کنید. بعدش بستنی رو بریزید داخل قالب و بذارید توی فریزر.
- بعد از اینکه بستنی رو درون فریزر گذاشتید، باید هر ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یه بار بیرون بیارید، در حد ۲-۳ دقیقه هم بزنید و دوباره به فریزر برگردانید. این کار را 4 بار تکرار کنید.
- خامهی یخزده رو از کیسه جدا کنید، خوب خردش کنید و لابهلای بستنی بریزبد. میتونید یک مقداری هم برای تزیین نگه دارید.
- خامه رو که ریختی، به بستنی مدتی زمان بده که داخل فریزر بمونه و بعدش دیگه آمادست.
- اگه خواستید روش رو با خامه و پودر پسته تزیین کن😋
- نوش جونتون…❤
- گرین سی
- خرداد 22, 1400